Vegan våfflor

Ingredienser

Ingredienser

2 dl vetemjöl
0,5 tsk salt
1 msk socker
1 tsk bakpulver
2,5 dl havremjölk
50 gram mjölkfritt margarin

Gör så här

Tillagning

1. Blanda vetemjöl, salt, socker och bakpulver i en bunke. Häll över hälften av havremjölken och blanda till en jämn smet.
2. Tillsätt det smälta margarinet och resten av havredrycken.
3. Hetta upp ett våffeljärn. Pensla laggen med lite matfett. Lägg på ca 0,5 dl smet och grädda våfflorna gyllenbruna.
4. Servera gärna med sojaglass och färska bär/frukter eller som förrätt med sojacremefraiche, finhackad lök och vegetarisk kaviar (Cavi Art).
Receptet är från:

Tasteline

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Vegansk färsgryta

Nu när semestern är slut och det är vanliga dagar igen, då vill jag få…

Vegansk tomatsoppa

1. Hacka gul lök och vitlök. Stek i olja i en kastrull på medelvärme. 2.…

Vegansk lasagne

Näringsvärde Kcal: 866 Protein: 32 gram Fett: 36 gram Kolhydrater: 96 gram Tillagning 1. Värm…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.