150 g kokosolja
1 dl kikärtsspad
3 dl kokossocker
2 dl ris/bovete/teff-mjöl
1 dl kakao
1 krm salt
1. Sätt ugnen på 200° C. Smörj en form, 22-24 cm i diameter. Smält kokosoljan och blanda med kikärtsspad.
2. Blanda alla torra ingredienser i en bunke och rör ner kokosoljan. Häll smeten i formen och grädda i mitten av ugnen ca 20 minuter.
3. Kakan ska fortfarande vara kladdig i mitten. Låt gärna kakan kallna helt i kylen innan servering. Servera o njut!
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng