1 gul lök
2 vitlöksklyftor
2 förp krossade tomater
1 grönsaksbuljongtärning
1,5 dl kokosmjölk
1 dl vatten
2 msk timjan
1 tsk grillkrydda
Olja till stekning
Färsk timjan till garnering
1. Hacka gul lök och vitlök. Stek i olja i en kastrull på medelvärme.
2. Tillsätt alla resterande ingredienserna förutom kokosmjölken. Låt puttra i 15 min.
3. Häll i ca 1,5 dl kokosmjölk och låt koka ytterligare 5 min.
4. Garnera med timjan om du vill. Servera och njut!
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…