Torskrygg med rostad brysselkål och hasselnötter / kreatör kristina andersson
1. Ansa brysselkålen och dela huvudena på mitten om de är stora. Spara några till…
1. Ansa brysselkålen och dela huvudena på mitten om de är stora. Spara några till…
Ger cirka 10 portioner. Koka förslagsvis 130-160 g skalad potatis/portion. Ett dygn innan: lägg de…
Sätt ugnen på 225°. Skär fisken i 4 portionsbitar. Salta och peppra och lägg dem…
Koka äggen hårda. Förslagsvis genom att koka upp dem i kallt vatten, sedan ta tiden…
Sätt ugnen på 225°. Skär fisken i 4 portionsbitar. Salta och peppra och lägg dem…
1. Salta och peppra torskryggarna och lägg i en ugnsfast form. 2. Blanda samman alla…
1. Tillbehör: Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen. 2. Torsk: Skölj och strimla purjolök och…
1. Skär fisken i 4 portionsbitar och krydda med salt och peppar på båda sidor.…
Sätt ugnen på 200 grader. Dela upp fisken i 6-8 lika stora bitar och plassera…
Skär fisken i portionsbitar, lägg i saltat vatten I en halvtimme, ska vara salt som…
Salta och peppra fisken, lägg i ugnsform, stek bacon och löken, blanda allt utom osten,…
1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Om stora torkfiléer - dela dem i bitar…