Placeholder

Snabb och enkel pastasås med skinka

Ingredienser

0,5 rödlök
några champinjoner
ca 180 g kassler
eller rökt skinka i bit
1 burk skinkost, 330 g
3 dl matlagningsgrädde
salt
peppar

Gör så här

1. Finhacka löken och skiva champinjonerna. Smält smöret i en kastrull och fräs dem tillsammans tills de fått litet färg och blivit mjuka.

2. Skär skinkan i strimlor och fräs tillsammans med lök och svamp. Krydda med litet svartpeppar. Sänk värmen litet, häll ned ost och matlagningsgrädde och rör om i kastrullen tills du fått en krämig sås.

3. Låt allt bli varmt utan att koka. Red av om du vill.

4. Servera med valfri pasta, litet färskmalen svartpeppar och gärna med en enkel grönsallad.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.