0,5 rödlök
några champinjoner
ca 180 g kassler
eller rökt skinka i bit
1 burk skinkost, 330 g
3 dl matlagningsgrädde
salt
peppar
1. Finhacka löken och skiva champinjonerna. Smält smöret i en kastrull och fräs dem tillsammans tills de fått litet färg och blivit mjuka.
2. Skär skinkan i strimlor och fräs tillsammans med lök och svamp. Krydda med litet svartpeppar. Sänk värmen litet, häll ned ost och matlagningsgrädde och rör om i kastrullen tills du fått en krämig sås.
3. Låt allt bli varmt utan att koka. Red av om du vill.
4. Servera med valfri pasta, litet färskmalen svartpeppar och gärna med en enkel grönsallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st