Placeholder

Schnitzel Mexicano

Ingredienser

8 schnitzlar av kalv, fläsk,
kyckling eller kalkon
1 burk fajita salsa
2 hackade gula lökar
1 - 2 pressade vitlöksklyftor
1 röd eller gul tärnad paprika
100 g rökt skinka
2 dl crème fraîche
salt
peppar
2 dl riven ost

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Finstrimla skinkan och fräs den tillsammans med hackad lök och vitlök. Tillsätt salsa, crème fraîche och tärnad paprika. Krydda med litet salt och peppar. Låt koka upp under omrörning ett par minuter.

3. Lägg schnitzlarna i en smord, ugnssäker form. Häll över såsen, täck formen med folie och tillaga i ugnen 50 minuter. När det är 10 minuter kvar tar du bort folien och strör över riven ost.

4. Servera med t ex potatismos.

8 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Mexikoröra

1. Rör ihop den kalla såsen och ställ kallt. 2. Koka riset enligt anvisningar. Finhacka…

Mexicosoppa

1. Bryn köttfärsen i en stekpanna med smör i. Häll över köttfärsen med eventuella stekvätskor…

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.