8 schnitzlar av kalv, fläsk,
kyckling eller kalkon
1 burk fajita salsa
2 hackade gula lökar
1 - 2 pressade vitlöksklyftor
1 röd eller gul tärnad paprika
100 g rökt skinka
2 dl crème fraîche
salt
peppar
2 dl riven ost
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Finstrimla skinkan och fräs den tillsammans med hackad lök och vitlök. Tillsätt salsa, crème fraîche och tärnad paprika. Krydda med litet salt och peppar. Låt koka upp under omrörning ett par minuter.
3. Lägg schnitzlarna i en smord, ugnssäker form. Häll över såsen, täck formen med folie och tillaga i ugnen 50 minuter. När det är 10 minuter kvar tar du bort folien och strör över riven ost.
4. Servera med t ex potatismos.
8 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Mexican impossible muffins
Step 1 Preheat oven to 200C/180C fan forced. Line twelve 80ml (1/3 cup) muffin pan…
Kyckling BBQ med mexikanskt ris och creamed corn / källa ica.se
Stek eller grilla kycklinglåren enligt anvisningen på förpackningen. Låt majsen rinna av. Blanda mjölk och…
Mexikoröra
1. Rör ihop den kalla såsen och ställ kallt. 2. Koka riset enligt anvisningar. Finhacka…
Mexikansk tomatgratäng
1. Lägg tomaterna i en stor, rostfri bunke. Häll kokande vatten över och låt stå…
Mexicosoppa
1. Bryn köttfärsen i en stekpanna med smör i. Häll över köttfärsen med eventuella stekvätskor…
MEXICAN VANILLA OCH CHOCOLATE SHELLS
Värm vattnet utan att koka. Gör en "vulkan" med mjölet och halva sockret. Rör om…
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…