400 gran köttfärs
1 burk krossade tomater
1 st Köttbuljong
1.5 liter vatten
4 dl pastasnäckor
1 påse tacokrydda
1 msk lökpulver
salt & vitpeppar
1 msk smör
1. Bryn köttfärsen i en stekpanna med smör i. Häll över köttfärsen med eventuella stekvätskor i en stor gryta och ställ på samma platta.
2. Ha på tacokryddan och rör om ordrentligt i köttfärsen, ha i lökpulver och vitpeppar och häll sedan på dem krossade tomaterna, smula ned köttbuljongen och rör runt. Sätt plattan på medelvärme.
3. Skölj av pastasnäckorna och häll 1 liter vatten i köttfärsen, följt av pastasnäckorna. Rör runt ordentligt.
4. När soppan börjar koka tillsätter du en halv liter vatten till och smakar av soppan med salt och övriga kryddor. Koka under omrörning tills pastan är färdig.
5. Låt svalna i 5 minuter och serveras gärna med knäckebröd till :)
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…