Mexikoröra

Ingredienser

Mexikoröran

4 portioner ris
smör
1 gul lök
350 g färdigstekt tacofärs
1/2 röd paprika
1/2 gul paprika
1 dl gröna ärtor
1 brk majs

Kall sås

2,5 dl creme fraische
1 pressad vitlöksklyfta
1 msk chilisås
cayennepeppar
salt

Gör så här

1. Rör ihop den kalla såsen och ställ kallt.

2. Koka riset enligt anvisningar. Finhacka löken och fräs i smör, när den mjuknat och doftar nötigt vänd ner den finhackade paprikan. Fräs runt och tillsätt ris & tacofärs även burken med majs.

3. När du blandat och allt blivit genomstekt är den klar att serveras. Gärna med lite tortillachips.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Mexicosoppa

1. Bryn köttfärsen i en stekpanna med smör i. Häll över köttfärsen med eventuella stekvätskor…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.