Mexikoröran
4 portioner ris
smör
1 gul lök
350 g färdigstekt tacofärs
1/2 röd paprika
1/2 gul paprika
1 dl gröna ärtor
1 brk majs
Kall sås
2,5 dl creme fraische
1 pressad vitlöksklyfta
1 msk chilisås
cayennepeppar
salt
1. Rör ihop den kalla såsen och ställ kallt.
2. Koka riset enligt anvisningar. Finhacka löken och fräs i smör, när den mjuknat och doftar nötigt vänd ner den finhackade paprikan. Fräs runt och tillsätt ris & tacofärs även burken med majs.
3. När du blandat och allt blivit genomstekt är den klar att serveras. Gärna med lite tortillachips.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Mexican impossible muffins
Step 1 Preheat oven to 200C/180C fan forced. Line twelve 80ml (1/3 cup) muffin pan…
Kyckling BBQ med mexikanskt ris och creamed corn / källa ica.se
Stek eller grilla kycklinglåren enligt anvisningen på förpackningen. Låt majsen rinna av. Blanda mjölk och…
Mexikansk tomatgratäng
1. Lägg tomaterna i en stor, rostfri bunke. Häll kokande vatten över och låt stå…
Mexicosoppa
1. Bryn köttfärsen i en stekpanna med smör i. Häll över köttfärsen med eventuella stekvätskor…
MEXICAN VANILLA OCH CHOCOLATE SHELLS
Värm vattnet utan att koka. Gör en "vulkan" med mjölet och halva sockret. Rör om…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg