400 - 500 g kassler
färdigkokt pasta för 4
1 paprika
150 g riven ost
Gratängsås:
2 msk kycklingfond
4 dl vatten
1 tsk dijonsenap
2 msk tomatpuré
2,5 dl grädde
salt
peppar
maizena + vatten till redning
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Blanda strimlad kassler, pasta och strimlad paprika i en smord ugnsform. Koka ihop vatten, grädde, fond, senap och tomatpuré. Låt koka ihop någon minut. Red av såsen och koka på svag värme någon minut till. Smaka av med salt och peppar.
3. Slå såsen över pastan och blanda. Strö över riven ost. Gratinera tills ytan fått fin färg och osten smält, ca 15 minuter.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st