1,2 dl jordnötssmör (eller annat nötsmör)
2 msk kokosolja
2 msk lönnsirap eller honung
1/4 tsk vaniljextrakt
1 krm salt
Mixa ingredienserna ordentligt. Om det går trögt kan du ställa skålen i micron i ca 15 sekunder.
Häll krämen i en form med bakplåtspapper.
Ställ i frysen i 30-40 minuter.
Ta ut när din fudge är hård, vänta i 5 minuter och skär sedan upp i rutor.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Veganska chokladdoppade jordnötscookies
Cookies Värm ugnen till 175 grader. Blanda de torra ingredienserna mandelmjöl, erythritol, salt och bikarbonat.…
Vegansk färsgryta
Nu när semestern är slut och det är vanliga dagar igen, då vill jag få…
Chili con carne Vegansk
1 Torkade bönor: Blötlägg bönorna i rikligt med kallt vatten i ca 12 timmar. Sila…
Vegansk tomatsoppa
1. Hacka gul lök och vitlök. Stek i olja i en kastrull på medelvärme. 2.…
Vegansk, glutenfri kladdkaka
1. Sätt ugnen på 200° C. Smörj en form, 22-24 cm i diameter. Smält kokosoljan…
Vegansk lasagne
Näringsvärde Kcal: 866 Protein: 32 gram Fett: 36 gram Kolhydrater: 96 gram Tillagning 1. Värm…
Vegansk wok i röd curry
1. Värm ugnen till 175 grader. 2. Tillbehör: Koka ris enligt anvisning på förpackningen. 3.…
Vegan våfflor
Tillagning Blanda mjöl med bakpulver, salt och vaniljsocker i en bunke. Rör i vatten och…
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng