Placeholder

Mangosalsa (vegan) 6 portioner

Ingredienser

1 mango i bitar
1/2 röd lök i små bitar
2 tomater skurna i bitar
1/2 dl hackad färsk koriander
(går bra med torkad också men då måste du smaka av eftersom. Använd inte lika mycket torkad som du skulle gjort färsk.)
Saften av 1/2 Lime
Finhackad röd chili efter smak
Salt och svartpeppar efter snak

Gör så här

Blanda samman alla ingredienser och smaksätt med chili, salt och peppar. Gör du salsan dagen innan kommer den att vara starkare än om du äter den samma dag du gör den. Chilin hinner ju gotta till sig lite över natten...

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Vegansk färsgryta

Nu när semestern är slut och det är vanliga dagar igen, då vill jag få…

Vegansk tomatsoppa

1. Hacka gul lök och vitlök. Stek i olja i en kastrull på medelvärme. 2.…

Vegansk lasagne

Näringsvärde Kcal: 866 Protein: 32 gram Fett: 36 gram Kolhydrater: 96 gram Tillagning 1. Värm…

Vegansk wok i röd curry

1. Värm ugnen till 175 grader. 2. Tillbehör: Koka ris enligt anvisning på förpackningen. 3.…

Vegan våfflor

Tillagning Blanda mjöl med bakpulver, salt och vaniljsocker i en bunke. Rör i vatten och…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.