Granola (glutenfri)

Ingredienser

150 g glutenfria havregryn/boveteflingor/hirsflingor (blanda fritt)
35 g riven kokos
1 krm salt
30 g honung
50 g olivolja
20 g koncentrerad äppeljuice
50 g vatten eller äggvita

Hacka gärna ned 1 dl mandlar eller nötter om du tål det.

Gör så här

Sätt ugnen på 100 grader varmluft. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Häll i alla blöta ingredienser och blanda väl. Strö ut jämnt på en plåt och låt torka i ugnen 40+40 minuter (rör om vid halvtid). Addera rostade kokosflingor och frystorkade bär när granolan är klar eller servera med färska bär.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.