Gluten och laktosfria muffinsar

Ingredienser

•100 g LAKTOSFRITT smör
•2 st ägg
•2 dl strösocker
•3 dl GLUTENFRITT mjölmix
•2 tsk bakpulver
•2 tsk vaniljsocker
•1 dl LAKTOSFRI mjölk

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader

2. Smält smöret och låt det svalna

3. Vispa ägg och socker pösigt

4. Blanda därefter i mjöl, bakpulver och SMAKSÄTTNINGEN

5. Blanda till sist i smör och mjölk och rör ihop det till en smet. Smeten ska vara jämn.

6. Lägg ut muffinsformar på en plåt

7. Lägg i smeten i lagom stora klickar i formarna

8. Ställ plåten i mitten av ugnen i 10 minuter

9. Ta ut muffinsarna ur ugnen och låt dem svalna

SMAKSÄTTNINGEN:
•vanilj muffins: 2 msk vaniljsocker
•choklad muffins: 2 msk kakao

Betyg (6 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.