Placeholder

Fläskfilépasta med soltorkade tomater

Ingredienser

600 g fläskfilé
2 dl soltorkade tomater i olja
5 dl crème fraîche
1 ask körsbärstomater
1 knippe persilja
salt
peppar

Gör så här

1. Hetta upp en stekpanna med litet smör. Skär fläskfilén i mindre bitar och stek dem.

2. Finhacka de soltorkade tomaterna, tillsätt dem till pannan och fräs på någon minut till.

3. Slå på crème fraîche och låt koka ihop till en krämig sås. Tillsätt finhackad persilja och körsbärstomater precis före serveringen.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.