180 g havregryn (glutenfria)
140 g russin
80 g kokosolja utan smak
40 g koncentrerad äppeljuice
1 tsk kanel
Mixa alla ingredienser tills de blandats väl och blir till en massa. Kavla en ruta som är ca 2 cm tjock. Den ska vara lagom stor så att du kan skära stavar av den sedan. Ställ in i kylen tills massan blivit fast. Skär stavar och paketera på lämpligt sätt. Man kan till exempel rulla in i smör- eller bakplåtspapper och förvara dem i frysen tills de ska användas.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Glutenfria frukostfrallor
Rör ner fiberhusk i vatten eller mjölk. Blanda ordentligt och låt stå och svälla i…
Glutenfri Grönsakspizza /kreatör Kristina andersson
1. Mixa havregrynen till ett mjöl. Blanda mjölet med fiberhusk, bakpulver och salt. Mixa broccolin…
Alternativa pajskal Glutenfria med kikärtor / fröer / färskost / mozarella / mandelmjöl
1 och 2 Mixa ihop alla ingredienser till pajdegen. Tryck ut degen i en pajform,…
Glutenfri Rödbetspaj med fetaost och rosmarin
Pajskal: Häll av, skölj och låt kikärterna rinna av väl. Mixa till ett fint mjöl.…
Köttfärspaj med glutenfri pajdeg på färskost och ägg Receptet är ej färdigt
Pajskal Vispa äggvitorna och ättikan/saltet hårt. Blanda ihop äggulorna, färskosten och paprikapulvret till en jämn…
Mary Danes Glutenfria Mandelbrownies
Vispa äggen med strösockret pösigt ganksa länge. Rör ihop alla torra ingredienser och häll ner…
Nötkakor med mandelmassa – glutenfria
1. Sätt ugnen på 225°. 2. Mal nötkärnorna. 3. Riv mandelmassan och blanda ner florsockret.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier