Zucchinipasta och köttfärssås – 304 kcal

Ingredienser

4 port

15g smör
450g nötfärs
370g krossade tomater med chili
20g tomatpuré
55g morötter
Kanel
Oregano
Buljong
Salt
Svartpeppar

100g zucchini/person till servering

Gör så här

1. Hacka lök och stek den i smör tillsammans med nötfärsen

2. Riv morötterna i ett rivjärn.

3. När färsen fått färg häll på krossade tomater, morötter, buljong och kryddor. Låt puttra ett tag, ju längre desto godare smak.

4. Använd en spiralizer och gör spaghetti av en zucchini (fungerar bra med osthyvel om man ej har en spiralizer)

5. Om du ska äta direkt - koka upp lättsaltat vatten, lägg i zucchinispaghettin och koka i 1-2 min beroende på hur du vill ha konsistensen. Häll av vattnet.

Lägg allt på en tallrik och servera!

Alternativt om du ska göra matlådor:
Koka ej zucchinispaghettin utan lägg den rå i matlådan, lägg på lite salt, låt stå och krama ur, sen häller du över önskad mängd köttfärssås och lägg in i kyl/frys!

Betyg (1 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr