300 g torskfiléer
salt
peppar
1 dl crème fraîche
1 dl vatten
1 msk honung
0,5 msk svensk söt senap,
gärna grovkornig
0,5 msk fransk senap,
gärna grovkornig
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Lägg fisken i en ugnsform, salta och peppra. Blanda crème fraîche, vatten, honung och senap. Smaka av med salt och peppar och häll det över fisken.
3. Tillaga fisken i ugn ca 20 minuter. Kolla att fisken är klar med innertemp på 52 grader. Strö dill över fisken och servera med potatis och sallad.
2 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Burrito bowl
Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…
Limoncello & Tonic
Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…