Placeholder

Torskfilé i senapssås

Ingredienser

300 g torskfiléer
salt
peppar
1 dl crème fraîche
1 dl vatten
1 msk honung
0,5 msk svensk söt senap,
gärna grovkornig
0,5 msk fransk senap,
gärna grovkornig

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Lägg fisken i en ugnsform, salta och peppra. Blanda crème fraîche, vatten, honung och senap. Smaka av med salt och peppar och häll det över fisken.

3. Tillaga fisken i ugn ca 20 minuter. Kolla att fisken är klar med innertemp på 52 grader. Strö dill över fisken och servera med potatis och sallad.

2 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.