Placeholder

Torsk med frasigt täcke och citronsås

Ingredienser

600 g torsk
salt och peppar
25 g smör
1 tsk paprikapulver
1 dl ströbröd
1 dl hackad persilja
1 1/2 dl riven ost
1 citron
3 dl gräddfil

Gör så här

Sätt ugnen på 200 grader
tina fisken
skär den i portionsbitar och lägg i smord form salta och peppra
Smält smöret i en kastrull rör ner paprikapulver, ströbröd, persilja och ost. Fördela blandningen över fisken. Stek mitt i ugnen ca 15 min.
Riv skalet av citronen. Blanda gräddfil och citronskal, smaksätt med salt och peppar.
Servera med kokt potatis citronsås, citronklyftor och grönsaker

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.