4 portioner
250 g färska champinjoner
1 gul lök
4 vitlöksklyftor
250 g cocktailtomater
150 g färsk babyspenat
5 dl grädde (växtbaserad grädde eller vanlig grädde funkar alldeles utmärkt)
Ca 0,5 dl riven parmesanost
2 tsk paprikapulver
Salt och peppar
Olja till stekning
Hacka lök i tärningar, finhacka vitlök, hacka champinjonerna.
Hetta upp olja och stek löken tills den får färg.
Vänd i vitlök och champinjoner, stek tills champinjonerna slutar väska sig.
Krydda med paprikapulver, salt, peppar och stek lite till.
Vänd i tomaterna och stek hastigt nån sekund.
Häll över grädde, låt såsen puttra i 15 min utan lock.
Blanda i riven parmesanost och spenat.
Låt såsen puttra i 3-5 min.
Servera med pasta.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st