Pastawok med Lamm

Ingredienser

Fettuchini
Lammytterfilé
Små Snackpaprika
Besk Grillpaprika (Gröna)
Cocktailtomater
Morötter
Zuccini
Champinjoner
Vitlök
Gullök
Rödlök
Bladspenat
Mâche-blad

Gör så här

(Pre 1. Tillaga lammytterfilén hel innan till medium-rare)
1. Koka pastan
2. Stek champinjonerna (skurna i fyra klyvor) tillsammans med grillpaprikan. Salta och peppra. Ställ åt sidan.
3. Tärna zuccini, hacka moroten till skivor, sneskär lammytterfilén och stek tillsammans på hög värme. Vid fin halvfärdig yta dra ned till medelvärme.
4. Lägg i krossad vitlök, storskurna gullöksbitar, tunnt skurna rödlöksskivor och snackpaprikan (skurna i fyra klyvor). Tillsätt en skvätt soya för färg. Salta och peppra.
5. Lägg i den färdigkokta pastan och rör om.
6. Skölj bladspenaten och Mâchen. Lägg i dem med resten, samt cocktailtomaterna (skurna i fyra klyvor).
7. Salta och peppra efter behov.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.