• 4 pers • 30 min
4 port fylld färsk pasta, t ex ravioli
2 paprikor, röd och gul
4 korvar av valfri styrka och sort
1 burk ajvar relish mild, ca 400 g
2 dl crème fraiche
salt och peppar
1 dl lagrad riven ost
Garnering
ev rostad paprika och rucola
1. Sätt ugnen på 225°. Förväll den färska pastan ca 1 minut i kokande vatten. Häll av vattnet och häll upp pastan i en ugnsfast form.
2. Skär paprika och korv i mindre bitar och strö över pastan. Rör ihop ajvar och crème fraiche, smaka av med salt och peppar och klicka ut. Strö över ost.
3. Gratinera i ugnen i 12–15 minuter. Servera eventuellt med rostad paprika och rucola.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng