Pasta Quornoglese

Ingredienser

Pasta av ditt val

1 stor morot
1 stor gul lök
2-3 vitlöksklyftor
2 msk tomatpuré
2 tärningar grönsaksbuljong
300 g qournfärs
1 dl rött matlagningsvin
2 burkar krossade tomater
1 burk vatten
Salt, peppar
Färsk basilika

Svartpeppar, basilika, flingsalt och parmesan till topping

Gör så här

1. Sätt på pastavatten med massa salt.

2. Finhacka lök och vitlök, hacka morot i små bitar. Stek tillsammans tills mjukt i olivolja.

3. Tillsätt tomatpuré och grönsaksbuljong. Rör ihop.

4. Ha ner färsen och stek ihop.

5. Tillsätt allt annat (utom basilika) och låt puttra på medelvärme.

6. Koka pasta medan färsen kokar.

7. Precis innan servering rör du ner hackad färsk basilika. Servera varmt med svartpeppar, flingsalt, lite extra basilika och parmesan som topping.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Storslagen & smörig chardonnay på 1L
98 kr