PASTA MED SOLTORKAD TOMAT- OCH SKINKSÅS PUBLICERAT PÅ 6 juli, 2021 av Mirre – Sweetwords

Ingredienser

Igår testade vi en god pastarätt med viktväktarna och den kändes väldigt somrig och god. Den här kombinationen har man inte testat innan och därför var de så spännande rätt också. Vi valde dock bort champinjoner då vi inte tycker om det. Vi valde därför dit vattenkastanjer, men jag lägger ut ingredienserna i orginal så ni själva kan välja om ni vill ha det i eller ej

◌ SP per portion = 11 grön 11 Blå 11 Lila

◌ Recept för 4 portioner

Ingredienser

250 g pasta penne
250 g champinjoner
1 st purjolök
0.5 burk soltorkade tomater
2 förp rökt strimlad skinka
2 tsk flytande margarin
2 dl fraiche 5%
0.5 st romansallad

Gör så här

Gör så här

Koka pasta enligt anvisning på förpackningen. Spara lite av pastavattnet. Skär champinjoner i bitar. Strimla purjolök och avrunna soltorkade tomater. Fräs skinka, purjolök och champinjoner i margarin i en stekpanna. Tillsätt soltorkade tomater. Blanda ner fraiche och ev lite pastavatten, smaka av med salt och peppar. Servera tillsammans med pasta och sallad.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.