Placeholder

Pasta med bacon och tomat

Ingredienser

2 pkt bacon
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 fp krossade tomater, 500 g
1,5 dl grädde
salt
peppar
500 g pasta
riven parmesanost

Gör så här

1. Koka pastan. Strimla och stek baconet i sitt eget fett tills det fått fin färg. Låt rinna av på hushållspapper.

2. Hacka löken och riv eller pressa vitklöken. Fräs i litet smör i stekpannan så det blir mjukt. Tillsätt bacon, krossade tomater och grädde, smaka av med salt och peppar och låt puttra ca 5 minuter.

3. Blanda den nykokta pastan med såsen och servera med riven parmesan och sallad.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr