Pasta
3 dl ärtor
0,5 dl olivolja
1 vitlöksklyfta
riven parmesan, ca 0,5 dl
sockerärtor
mini mozarella
Bladspenat
Koka pastan.
Om ärterna är frysta så koka dem lätt, ta ca 2 dl av dem och mixa med vitlöken och tillsätt oljan lite i taget.
Blanda ner parmesanen och den kokta pastan.
Precis innan servering så blandas den svalnade pastan med pesto, ärtorna som är kvar, sockerärtorna, bladspenaten och minimozarellan.
Passar perfekt till grillat, både fisk och kött!
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria