Pasta carbonara

Ingredienser

Lök
Strimlad skinka (ungefär 120gram)
Bacon (ett halft paket)
Spagetti
Kelda ostsås (4dl)
Svartpeppar
Salt
Lökkrydda
Körsbärstomater
Oregano
Strimlad ost

Gör så här

Jag gillar att höfta när jag lagar mat vilket jag tycker är det enklaste (oftast). Jag hade väldigt lite lök som jag la i smör en stund (rekommenderar en halv gullök). Stek upp bacon och låt vila. Koka upp spagettin och när den är klar häll ut vattnet och spagettin i en skål så länge. Koka upp Kelda såsen och ha sedan i skinka, bacon spagettin & kryddor. Blanda och toppa sedan med körsbärstomater oregano, ost och havssalt.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.