Placeholder

Mustig pastasås med bacon och rödvin

Ingredienser

2 pkt bacontärningar
0,5 purjolök
1 burk cocktailtomater
1 vitlöksklyfta
1 dl rödvin
salt
rejält med svartpeppar
olja till stekning
parmesan till topping

Gör så här

1. Fräs baconet i litet olja tills det blir knaprigt, tillsätt sedan purjolök och vitlök. Häll på tomater och rödvin och låt puttra 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.

2. Servera med valfri pasta, riven parmesan och sallad.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr