Placeholder

Mustig kycklinggratäng

Ingredienser

1 kg kycklingfiléer, tinade
2 - 3 paprikor
1 tsk salt
1 tsk peppar

Topping:
5 dl vispgrädde
3 tsk curry
350 g mango chutney
sambal oelek efter smak
3 dl riven ost

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Putsa kycklingen fri från hinnor. Strimla den ganska smått och krydda med salt och peppar. Strimla även paprikan tunt.

3. Stek kycklingen och lägg den i en ugnssäker form. Stek paprikan mjuk och lägg den också i formen.

4. Vispa grädden fast och blanda i mango chutney, curry och sambal. Rör om. Häll toppingen över kycklingen och strö riven ost över gratängen och låt stå i ugnen tills allt är genomvarmt och osten har smält, 10 - 15 minuter.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr