300g fettuccine, okokt
--
200 g champinjoner, skivade
2 vitlöksklyftor, hackade
1 st zucchini, grovt riven
--
1 dl solrosfrön
3 dl mjölk
1.5 msk grönsaksfond
--
1 dl ost, riven
något grönt
1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
2. Fräs champinjoner och vitlök i olja, salta och peppra. Krama ur vattnet ur zucchinin och låt fräsa med en stund.
3. Mixa solrosfröna med hälften av mjölken till en slät massa. Tillsätt fonden tillsammans med resten av drycken och mixa lite till.
4. Häll mjölken över grönsakerna och tillsätt osten. Vänd ner pastan och smaka av med salt och peppar. Servera med något grönt.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria