Placeholder

Mushroom pasta

Ingredienser

300g fettuccine, okokt
--
200 g champinjoner, skivade
2 vitlöksklyftor, hackade
1 st zucchini, grovt riven
--
1 dl solrosfrön
3 dl mjölk
1.5 msk grönsaksfond
--
1 dl ost, riven
något grönt

Gör så här

1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.

2. Fräs champinjoner och vitlök i olja, salta och peppra. Krama ur vattnet ur zucchinin och låt fräsa med en stund.

3. Mixa solrosfröna med hälften av mjölken till en slät massa. Tillsätt fonden tillsammans med resten av drycken och mixa lite till.

4. Häll mjölken över grönsakerna och tillsätt osten. Vänd ner pastan och smaka av med salt och peppar. Servera med något grönt.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.