morötter och potatis i ugn, kryddade kyckling filéer, skysås

Ingredienser

7 små kyckling filer
4 stora potatisar
4 stora morötter
matlagningsgrädde
grönsaksbuljong
kycklingbuljong
red curry krydda
sweet chili sås
tandorikrydda
kycklingkrydda
gräddsås
peppar
salt
maizena
mjölk
smör

Gör så här

1. skär upp morötter, potatis och lägg på en plåt, strö på pommesfrittskrydda, peppar och örtsalt. in i ugnen ca timme 175grader

2. marinera kycklingen i resterande kryddor och kyckling buljong ca 30-40 min 175grader

3. börja med såsen, ta en kastrull, häll i 3 dl grädde, 2 dl mjölk, grönsaksbuljong, 1 msk sweet chili, peppar, en halv påse gräddsås.

4. häll i skyn från kyckling plåten i såsen. låt koka.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.