Placeholder

Lövbiffsås till pasta

Ingredienser

400 g lövbiff
1 st rödlök
2 msk vetemjöl
2 dl mjölk
2 dl lätt crème fraiche
1 msk kalvfond
2 msk dijonsenap
½ dl persilja

Gör så här

Hacka löken och strimla lövbiffen och bryn det tillsammans med löken.

När det är brynt, strö över vetemjölen och blanda.

Lyft av stekpannan från spisen, häll i mjölk, kalvfond och dijonsenapen. Placera sedan pannan på spisen igen. Anledningen till att du tar av pannan är att du inte ska bränna mjölken medans du häller i allt.

Låt sjuda och blanda i den hackade persiljan på slutet.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.