400 g lövbiff
1 st rödlök
2 msk vetemjöl
2 dl mjölk
2 dl lätt crème fraiche
1 msk kalvfond
2 msk dijonsenap
½ dl persilja
Hacka löken och strimla lövbiffen och bryn det tillsammans med löken.
När det är brynt, strö över vetemjölen och blanda.
Lyft av stekpannan från spisen, häll i mjölk, kalvfond och dijonsenapen. Placera sedan pannan på spisen igen. Anledningen till att du tar av pannan är att du inte ska bränna mjölken medans du häller i allt.
Låt sjuda och blanda i den hackade persiljan på slutet.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st