Placeholder

Lättlagad och snabb torsk i citronsås

Ingredienser

5 dl lätt crème fraîche
1 citron
1 fiskbuljongtärning
500 g torsk eller annan vitfisk
4 tomater

Gör så här

1. Riv skalet av citronen och pressa ur saften. Koka ihop crème fraîche med citronskal, saft och en fiskbuljongtärning.

2. Skär fisken i bitar och lägg ned i såsen. Låt koka ca 5 minuter. Skär under tiden tomaterna i klyftor. Lägg sedan ned även tomaterna i såsen och sjud tills fisken är genomkokt och tomaterna är litet mjuka. Smaka ev av med salt och peppar.

3. Servera med kokt ris och en grönsallad.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.