5 dl lätt crème fraîche
1 citron
1 fiskbuljongtärning
500 g torsk eller annan vitfisk
4 tomater
1. Riv skalet av citronen och pressa ur saften. Koka ihop crème fraîche med citronskal, saft och en fiskbuljongtärning.
2. Skär fisken i bitar och lägg ned i såsen. Låt koka ca 5 minuter. Skär under tiden tomaterna i klyftor. Lägg sedan ned även tomaterna i såsen och sjud tills fisken är genomkokt och tomaterna är litet mjuka. Smaka ev av med salt och peppar.
3. Servera med kokt ris och en grönsallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar