Placeholder

Kyckling i gorgonzolasås

Ingredienser

800 g kycklingfilé
3 dl grädde
5 dl crème fraiche
2 tsk sambal oelek
1 bit blå gorgonzolaost
1,5 dl svampsoja

Gör så här

Sätt ugnen på 200 grader och lägg kycklingfiléerna i en ugnsform.

Blanda grädde, crème fraiche och sambal oelek i en kastrull på låg värme. Tillsätt osten och sojan. När osten har smält och allt har blandats ihop, häll såsen över kycklingen och låt den tillagas i ugnen i ca 1,5 timme.
Håll koll på kycklingen och vänd sida på kycklingen vara 30:e minut.

Servera med klyftpotatis och sallad.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.