800 g kycklingfilé
3 dl grädde
5 dl crème fraiche
2 tsk sambal oelek
1 bit blå gorgonzolaost
1,5 dl svampsoja
Sätt ugnen på 200 grader och lägg kycklingfiléerna i en ugnsform.
Blanda grädde, crème fraiche och sambal oelek i en kastrull på låg värme. Tillsätt osten och sojan. När osten har smält och allt har blandats ihop, häll såsen över kycklingen och låt den tillagas i ugnen i ca 1,5 timme.
Håll koll på kycklingen och vänd sida på kycklingen vara 30:e minut.
Servera med klyftpotatis och sallad.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st