500 g kycklingfilé
1 gul lök
salt
peppar
Sås:
3 dl grädde
1 dl crème fraîche
1 dl chilisås
1,5 msk oregano
salt
peppar
riven ost
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Skär kycklingen i bitar och hacka löken. Lägg över i en ugnsform. Krydda med salt och peppar.
3. Blanda grädde, crème fraîche, chilisås och oregano i en kastrull och koka upp. Smaka av med salt och peppar.
4. Häll såsen över kycklingen och strö över riven ost. Gratinera i mitten av ugnen ca 25 minuter tills osten smält och kycklingen är klar.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Burrito bowl
Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…