Krämig philadelphiapasta med örter & parmesan

Ingredienser

Kassler 500g
Färskpasta 1 pkt

Sås:
Philadelphia original 100/150g
Mjölk ca 4dl (beroende på hur mycket sås du vill ha)
Salt
Svartpeppar
Vitpeppar
Timjan
Persilja
Pesto-basilika på burk 2 krm
Senap original 0.5 / 1 krm
Parmesan ost finriven 0.5 tsk

Topping:
Hackad chili
Hackad gräslök
Ev. Parmesan

Gör så här

1. Koka färskpastan i en lite större kastrull enligt bruksanvisning, häll ut vattnet och ställ kastrullen åt sidan

2. Skär kasslern i bitar och hacka gräslös och chili.

3. Värm upp philadelphia och mjölk i en kastrull och ta bort från värmen när det börjar koka.

4. Ha i alla kryddor och parmesan, smaka av innan du tillsätter senap. Lägg i kasslern och låt stå på svag värme någon minut så att kasslern blir varm.

5. Häll såsen i färskpastan, lägg upp på tallrik och toppa med gräslök, chili och ev. Parmesan.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.