Krämig pesto pasta med haloumi

Ingredienser

400gr Halloumi, 1st Finhackad gul lök, 2st vitlöksklyftor, 3dl grädde, ca 40gr finhackad babyspenat, 4 mtsk zeta pesto, svartpeppar, salt, smör. (Riven Parmesanost eller padano)

Gör så här

Tärna halloumin och stek i smör tills de får lite färg, tillsätt finhackad lök och pressa i vitlök, stek ihop. Tillsätt grädde, pesto och finhackad babyspenat. Smaksätt med peppar och salt. Låt puttra några minuter. Servera med pasta och toppa med riven ost

Betyg (3 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Guldvinnande fynd till sommarens smaker
229 kr