Krämig kronärtskocksröra med pasta och olivsallad

Ingredienser

340 g pasta

210 g kronärtskockshjärtan

1,5 dl solrosfrön

1 st vitlöksklyfta

150 g riven ost

3 krm sambal oelek

1 msk olivolja

3 krm salt

250 g körsbärstomat

110 g gröna oliver

35 g ruccola

grovmalen svartpeppar

Gör så här

1. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
2. Häll av spadet från kronärtskocksburken och lägg sedan i en skål. Mixa tillsammans med solrosfrön. Skala och pressa i vitlök. Rör ner osten. Smaksätt med sambal oelek, olja och salt. Blanda noga.
3. Halvera tomater och oliver. Blanda dem i en skål tillsammans med ruccola. 
4. Servera nykokt pasta med kronärtskockskräm, sallad och nymald svartpeppar.

Betyg (1 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Imponerande "fullträff" hyllas av experterna
99 kr