Krämig currypasta

Ingredienser

4 portioner

280 g pasta (gemelli, ca 6 dl)
4 tsk curry
4 tsk rapsolja
400 g lätt crème fraiche
4 msk mango chutney
1kg räkor med skal
salt och peppar
2 msk hackad dill
0.5 st röd paprika

Gör så här

1. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. Låt rinna av i ett durkslag.

2. Fräs curryn i en kastrull med olja, 15 sekunder. Tillsätt crème friache och mango chutney och rör om.

3. Skala räkorna. Rör ner räkor, dill och hälften av paprikan. Blanda ner pastan och låt såsen bli het. Lägg upp i skålar. Garnera med salladsblad, resten av paprikan och dill.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.