Placeholder

Köttfärsbiffar i tomatsås

Ingredienser

Biffar:
0,5 dl ströbröd
1 ägg
1 dl vatten
500 g blandfärs eller nötfärs
0,5 tsk salt
1 krm svartpeppar

Tomatsås:
2 dl vispgrädde
1 dl crème fraîche
1 dl vatten
1,5 msk tomatpuré
ev vetemjöl till redning

Gör så här

1. Blanda allt till biffarna och forma till lagom stora biffar. Stek dem i en stekpanna i en klick smör tills de fått en fin yta.

2. Blanda allt till såsen och häll över tillsammans med biffarna i stekpannan. Låt biffarna puttra i såsen tills de är genomstekta. Ta ev upp dem och red av såsen med litet vetemjöl utblandat i kallt vatten om du önskar en tjockare konsistens på såsen.

3. Servera med pasta.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Guldvinnande fynd till sommarens smaker
229 kr