Placeholder

Helstekt fläskfilé i pikant senapssås

Ingredienser

4 dm-långa och tjocka bitar fläskfilé
3 msk hackad schalottenlök
2 msk hackad persilja
1 tsk Slotts senap
+ 1 tsk fransk senap
1 dl vitt vin
1,5 dl vispgrädde
salt
peppar
vetemjöl
smör

Gör så här

1. Salta, peppra och mjöla köttet. Smält smöret i en stekpanna med lock och stek ca 20 minuter runtom. Håll varmt.

2. Stek löken i nytt smör på svag värme, tillsätt persilja och låt steka med ett tag. Tillsätt senap, vin och grädde och låt puttra någon minut.

3. Servera kött och sås med valfria tillbehör och en grönsallad.

4 - 5 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr