Placeholder

Gräddig paprikasås

Ingredienser

2 röda paprikor
2 schalottenlökar
1,5 - 2 dl vispgrädde
1 - 1,5 krm salt
cayenne

Gör så här

1. Dela paprikorna, ta bort kärnhusen och strimla paprikorna tunt. Skala och skär lökarna i tunna skivor.

2. Blanda paprika, lök och grädde i en kastrull. Låt koka under lock på svag värme ca 15 minuter eller tills paprikan är riktigt mjuk.

3. Kör alltsammans i matberedare eller mixer tills såsen är riktigt slät. Smaksätt såsen med salt och en aning cayenne.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.