Placeholder

Gräddig chilipasta

Ingredienser

400 g pasta
400 g färsk skinka
2 vitlöksklyftor
2 rödlökar
1 msk smör
2,5 dl mellangrädde
1 msk kalvfond
1 tsk sambal oelek
2 tsk kinesisk soya
1 knippe ruccola

Gör så här

1. Koka pastan. Skär skinkan i strimlor. Skala och hacka vitlöken, skala och skiva rödlöken. Bryn köttet i smör i en het stekpanna och lägg över i en gryta.

2. Fräs vitlök och rödlök och lägg över i grytan. Tillsätt grädde, fond, sambal och soya. Låt allt koka några minuter och servera såsen med pasta och ruccola.

3 - 4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.