Fuskpinnar med potatis och remuladsås

Ingredienser

1 kg potatis
2 förpackningar fuskpinnar
Remouladsås
2 dl majonnäs
1/2 dl hackad färsk dill
1 msk hackad kapris
1 tsk citronjuice
3 msk bostongurka
1/2 tsk curry
salt och peppar

Gör så här

Receptet är för 4 personer.

1. Hacka kapris och dill. Blanda ihop alla ingredienser och smaka av.

2. Koka potatisen samt de gröna ärtor.

3. Stek fuskpinnarna.

Tillbehör: servera fuskpinnarna med kokt potatis och kokta gröna ärtor.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Guldvinnande fynd till sommarens smaker
229 kr