4 fläskkotletter
salt
vitpeppar
1 tsk torkad dragon
Sås:
1 gul lök
0,5 dl steksky
2 dl grädde
2,5 tsk dijonsenap
2 tsk kinesisk soya
salt
peppar
1 tsk torkad dragon
3 msk kapris
1. Krydda kotletterna med salt, peppar och dragon. Bryn dem i smör i en stekpanna, minska värmen och stek dem färdiga. Ta upp dem och håll dem varma.
2. Vispa ur pannan med 1,5 dl vatten till en steksky. Häll upp den i en skål. Torka ur pannan och hetta upp den med smör.
3. Finhacka löken och fräs den glansig. Häll på stekskyn och koka upp. Häll i grädden och koka 1 - 2 minuter. Smaksätt med senap, soya, salt, peppar, dragon och kapris.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar