Placeholder

Fläskkotletter med senapssås

Ingredienser

4 fläskkotletter
salt
vitpeppar
1 tsk torkad dragon

Sås:
1 gul lök
0,5 dl steksky
2 dl grädde
2,5 tsk dijonsenap
2 tsk kinesisk soya
salt
peppar
1 tsk torkad dragon
3 msk kapris

Gör så här

1. Krydda kotletterna med salt, peppar och dragon. Bryn dem i smör i en stekpanna, minska värmen och stek dem färdiga. Ta upp dem och håll dem varma.

2. Vispa ur pannan med 1,5 dl vatten till en steksky. Häll upp den i en skål. Torka ur pannan och hetta upp den med smör.

3. Finhacka löken och fräs den glansig. Häll på stekskyn och koka upp. Häll i grädden och koka 1 - 2 minuter. Smaksätt med senap, soya, salt, peppar, dragon och kapris.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.