Placeholder

Fläskfilé- och baconpasta

Ingredienser

500 g fläskfilé
1 pkt bacon
champinjoner
soltorkade tomater
1 gul lök
1 - 2 msk fond (kalv
eller kött och vin)
salt, svartpeppar
1 - 2 vitlöksklyftor
6 dl grädde
färsk tagliatelle

Gör så här

1. Putsa fläskfilén och skär den i mindre bitar. Bryn köttet i smör och krydda med salt och peppar. Lägg åt sidan.

2. Skiva svampen, hacka löken och strimla baconet, stek allt i smör eller olja och blanda ned köttet.

3. Häll på grädde och fond, pressa i vitlöken, strimla och tillsätt soltorkade tomater och smaka av. Låt koka tills det tjocknar eller red av.

4. Koka pastan och servera allt med bröd och valfria grönsaker.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.