2 fläskfiléer
200 g champinjoner
smör till stekning
salt
peppar
0,5 tsk paprikapulver
Sås:
25 g smör
1 köttbuljongtärning
6 soltorkade tomater i olja
5 dl grädde
1,5 msk konjak
1,5 msk dijonsenap
soya
salt
peppar
steksky
färsk timjan
1. Skär kött och svamp i skivor. Krydda med salt, peppar och paprikapulver och stek kött och svamp på båda sidor. Ställ åt sidan.
2. Skär soltorkade tomater i bitar och smält smöret i en kastrull. Smula i buljongtärningen.
3. Vispa ned litet grädde i stekpannan med skyn och häll över i kastrullen.
6 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng