3 msk olivolja
50 g smör
1 gul lök
4 msk rött vin
4 msk grädde
400 g blandfärs
1 burk krossade tomater
15 svarta oliver
1 tsk salt
peppar
parmesanost
Hacka löken smått.
Lägg hälften av smöret och oljan i stekpannan och låt det smälta på medelstark värme. Lägg i löken och låt den fräsa tills den är genomskinlig. Lägg i köttfärsen tills den inte är rosa någonstans
Häll i lite vin och låt det puttra i någon minut.
Häll därefter i grädde och låt det puttra i ytterligare några minuter.
Häll i tomaterna, oliverna och salt och svartpeppar, sänk värmen så att såsen småbubblar i minst 1 timme.
Koka upp spaghettin och häll därefter ner den i köttfärssåsen. I med resten av smöret och rör om ordentligt. Strö till sist över parmesanost innan servering.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria