Placeholder

Whiskygratinerad kyckling

Ingredienser

1 stekt kyckling
4 msk whisky
4 skivor ost, gärna Cheddar
paprikapulvar
1 msk smör

Gör så här

1. Dela den färdigstekta kycklingen i 4 portionsbitar och lägg dem i en smord, eldfast form. Häll en sked whisky över varje bit och täck med en ostskiva, på vars ovansida du brett litet smör.

2. Strö sist på litet paprikapulver. Gratinera högt upp i ugnen i 275 grader tills ytan fått vacker färg och köttet är genomhett.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.