1 stekt kyckling
4 msk whisky
4 skivor ost, gärna Cheddar
paprikapulvar
1 msk smör
1. Dela den färdigstekta kycklingen i 4 portionsbitar och lägg dem i en smord, eldfast form. Häll en sked whisky över varje bit och täck med en ostskiva, på vars ovansida du brett litet smör.
2. Strö sist på litet paprikapulver. Gratinera högt upp i ugnen i 275 grader tills ytan fått vacker färg och köttet är genomhett.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria