Semifreddo daim och pepparkaka

Ingredienser

4 ägg separera gulan och vitan
400 g vispgrädde
300 g pepparkakor
200 g färskost
200 g krossad daim
130 g socker

Gör så här

Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd ner grädde och daimkross i äggen och vänd till sist ner äggvitan. Krossa pepparkakorna med tex en kavel. Lägg 1/3 av pepparkakorna i botten på en springform, häll på hälften av smeten sen hälften av pepparkakorna som är kvar, resten av smeten och sist pepparkakor på toppen. In i frysen minst 6 timmar.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.