4 ägg separera gulan och vitan
400 g vispgrädde
300 g pepparkakor
200 g färskost
200 g krossad daim
130 g socker
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd ner grädde och daimkross i äggen och vänd till sist ner äggvitan. Krossa pepparkakorna med tex en kavel. Lägg 1/3 av pepparkakorna i botten på en springform, häll på hälften av smeten sen hälften av pepparkakorna som är kvar, resten av smeten och sist pepparkakor på toppen. In i frysen minst 6 timmar.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk