Stekta Grönsaker Med Ostronsås Och Yamasasoja.

Ingredienser

1 Rödlök
2 Morötter

1dl Röd Paprika
1dl Gul Paprika
2dl Vitkål
1dl Champinjoner
1dl Sockerärtor

Rapsolja, Ostronsås, Soja
Solroskärnor, Pumpakärnor

Gör så här

Hacka alla grönsaker och stek dem i oljan. Tillsätt 1 msk vardera av ostronsås och soja.

Serveras med solros-och pumpakärnor.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr